AcasăBelfastO femeie din Irlanda de Nord a murit de Covid-19, la câteva...

O femeie din Irlanda de Nord a murit de Covid-19, la câteva zile după ce a născut o fetiţă, dar înainte să o poată strânge în braţe

-

O femeie din Irlanda de Nord a murit de Covid-19, la câteva zile după ce a născut o fetiţă, dar înainte să o poată strânge în braţe. Femeia era nevaccinată, iar acum soţul ei devastat de durere îi îndeamnă public pe oameni să nu mai întârzie administrarea vaccinului.

Samantha Willis, 35 de ani, din Derry, în Irlanda de Nord, a murit vineri la spitalul Altnagelvin, înainte să-şi cunoască fetiţa nou-născută, Eviegrace, potrivit Digi24. Soţul ei, Josh Willis, cu care mai avea trei copii îi îndeamnă acum pe alţii să-şi facă vaccinul, ca să nu treacă prin coşmarul pe care îl trăieşte el acum.
„Nu m-am gândit niciodată că voi scrie ceva de genul asta în anii următori. Astăzi a fost cea mai proastă zi din viaţa mea. Am pierdut-o pe dragostea vieţii mele, Samantha, din cauza Covid-19. În timp ce era în spital, ea a născut ultimul membru al familiei, o fetiţă pe care nu a cunoscut-o niciodată sau nu a ţinut-o în braţe. Mă voi asigura că Eviegrace va şti totul despre mama, pe care nu o va cunoaşte niciodată”, este o parte a mesajului în care Josh mai spune despre soţia lui că a fost „o persoană minunată, iubitoare şi grijulie şi ea a fost super-eroul nostru în ultimele câteva săptămâni”.

Citeste mai mult: adev.ro/qycd3f

Lasă un răspuns

Must Read

“Vladimir Putin s-a pus într-o situație în care nu poate câștiga,...

New York Times publică editorialul lui Thomas Friedman, de trei ori câștigător al premiului Pulitzer, în legătură cu războiul declanșat de Rusia în Ucraina. Thomas...